use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Vegansk Pasta Bolognese med svarta linser

Denna veganska bolognese är en riktig succé och smakar godare än du kan ana. Dela med familj eller vänner för bästa smakupplevelse!
  • 45 minuter
  • Portioner4
recipe image Vegansk Pasta Bolognese med svarta linser

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlök klyftor
  • 3 morötter
  • 1 rotselleri (ca 200 g)
  • 4 dl svarta konserverade linser
  • 400 g krossade burktomater
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 1/2 dl tomatketchup
  • 2 dl rödvin
  • 1/2 msk timjan
  • 2 lagerblad
  • 1/2 msk basilika
  • 1/2 msk oregano
  • 2 msk Milda Flytande Culinesse
  • Smaka av med salt och svartpeppar

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Börja med att hacka lök och vitlök, riv morot och rotselleri och fräs sedan allt tillsammans med linserna i Milda flytande Culinesse.
      2. Tillsätt krossade tomater, ketchup, buljongtärningar, kryddor och vin. Låt sjuda under omrörning på svag värme under lock i 30 min. Späd eventuellt med lite extra vatten.
      3. Mixa såsen till önskad konsistens. Tillsätt vatten om det behövs och smaka av med salt, peppar och mer kryddor.
      4. Servera med pasta och hackad färsk persilja.