Vaniljfrosting

till cupcakes och tårta

2 portioner
15 minuter
Den här goda vaniljfrostingen går snabbt att göra och blir en perfekt smaksättare till dina muffins eller tårta.

Ingredienser

85 g Milda Mat och Bak
225 g florsocker
2 tsk mjölk
1 tsk vaniljsocker

Ingredienser

1 förp Milda Baksmet Klassisk

Tillagning

1
Sätt ugnen på 175°.
2
Häll baksmeten i muffinsformarna.
3
Grädda i ugn i 15–20 min.
4
Vispa Milda Mat och Bak, florsocker, mjölk och vaniljsocker med elvisp.
5
Bred eller spritsa ut frostingen och dekorera efter smak.
Tryck ner ett par frysta bär och/eller vit, ljus eller mörk   krossad choklad i varje muffins innan gräddning.

Milda tipsar

Tryck ner ett par frysta bär och/eller vit, ljus eller mörk krossad choklad i varje muffins innan gräddning.