use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pannkakor Amerikanska

Vad passar bättre till brunchen än härligt tjocka och fluffiga amerikanska pannkakor? Servera dem med det du tycker om – vi gillar lönnsirap och blåbär för en genuint amerikansk känsla.
  • 20 minuter
  • Portioner2
recipe image Pannkakor Amerikanska

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 msk strösocker
  • 2 dl mjölk
  • 2 msk Milda Culinesse
  • 1 ägg

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
      2. Blanda ägget med mjölken och Milda Culinesse. Vispa sedan ner detta i mjölblandningen.
      3. Häll Milda Culinesse i en stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget.
      4. Häll i smet i pannan när Milda slutat bubbla, då är stektemperaturen som bäst. Sänk värmen.
      5. Vänd pannkakorna när smeten stelnat och de fått fin färg. Det brukar vara bra att vända pannkakan när det börjar bildas bubblor på ytan.
      6. Servera med lönnsirap och blåbär eller det du själv tycker bäst om!