use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kryddiga Cookies med tranbär

Vem älskar inte cookies? I detta recept har vi använt muscovadosocker för en knäckig smak tillsammans med nötter, vit choklad och tranbär.
  • 30 minuter
  • Portioner24
recipe image Kryddiga Cookies med tranbär

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 100 g Milda Mat- och bakmargarin
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl ljust muscovadosocker
  • 1 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 msk bakpulver
  • 1 msk finrivet apelsinskal
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 1 msk malen kanel
  • 50 g grovhackade nötter
  • 5 dl torkade tranbär
  • 50 g grovhackad vitchoklad

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Sätt på ungen på 175 grader.
      2. Vispa samman Milda, socker, muscovadosocker och ägg till en slät smet.
      3. Sikta ned vetemjöl och bakpulver och vispa samman. Tillsätt finrivet apelsinskal, finriven ingefära och kanel. Rör försiktigt om så att allt blandas.
      4. Häll slutligen i nötter, torkade tranbär och vit choklad och blanda försiktigt.
      5. Klicka ut en matskedsstora bitar med smet på en ugnssäkerplåt med bakplåtspapper.
      6. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 min, eller tills kakorna får en gyllenbrun färg.
      Välj dina favoritnötter till detta recept. Vi tycker om hasselnötter blandat med mandlar!