Enchiladas Vegetariska
Den här vegetariska enchiladan kommer garanterat att konkurrera med fredagstacosen framöver.
- Portioner4
Ingredienser
INGREDIENSER
- 500 g passerade tomater
- 1 förp kryddmix enchiladas
- 1 dl röd lök hackad
- 1 röd paprika hackad
- 1 färsk broccolibukett
- 1 tsk spiskummin
- 1/4 tsk kanel
- 500 g babyspenat
- 1 burk konserverade svarta bönor
- 2 dl riven ost
- 1/2 tsk salt
- 1 krm malen svartpeppar
- 8 tortillabröd Crème Bonjour vitlök & örter hackad koriander Avokado Sriracha
- 3 msk Milda Flytande Culinesse
Instruktioner
TILLAGNING
- Värm upp ugnen till 200 grader. Milda Mat & Bak en form med Milda.
- Hetta upp Milda Flytande Culinesse i en stekpanna. När det slutar bubbla, lägg i lök och lite salt. Rör ofta och stek tills löken är mjuk. Addera broccoli och paprika. Dra ner värmen och låt puttra i några minuter, rör om.
- Lägg i kummin och kanel i pannan och rör om ordentligt. Lägg i spenat, lite åt gången, och rör om tills det minskar i storlek.
- Ta av stekpannan från värmen och häll över i en skål. Blanda i svarta bönor, riven ost, passerade tomater, och enchiladakryddan. Toppa upp med smak genom att addera salt och nymalen svartpeppar.
- Sätt ihop enchiladas: fördela röran mellan tortillabröden och rulla ihop. Lägg i ugnsformen och toppa med riven ost.
- Grädda i ugnen i ca 20 minuter. Ta sedan ut och toppa med hackad koriander, avokado och sriracha.
Serveras med fördel med guacamole, salsa, och gräddfil.