use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Enchiladas Vegetariska

Den här vegetariska enchiladan kommer garanterat att konkurrera med fredagstacosen framöver.
  • 30 minuter
  • Portioner4
recipe image Enchiladas Vegetariska

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 500 g passerade tomater
  • 1 förp kryddmix enchiladas
  • 1 dl röd lök hackad
  • 1 röd paprika hackad
  • 1 färsk broccolibukett
  • 1 tsk spiskummin
  • 1/4 tsk kanel
  • 500 g babyspenat
  • 1 burk konserverade svarta bönor
  • 2 dl riven ost
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm malen svartpeppar
  • 8 tortillabröd Crème Bonjour vitlök & örter hackad koriander Avokado Sriracha
  • 3 msk Milda Flytande Culinesse

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Värm upp ugnen till 200 grader. Milda Mat & Bak en form med Milda.
      2. Hetta upp Milda Flytande Culinesse i en stekpanna. När det slutar bubbla, lägg i lök och lite salt. Rör ofta och stek tills löken är mjuk. Addera broccoli och paprika. Dra ner värmen och låt puttra i några minuter, rör om.
      3. Lägg i kummin och kanel i pannan och rör om ordentligt. Lägg i spenat, lite åt gången, och rör om tills det minskar i storlek.
      4. Ta av stekpannan från värmen och häll över i en skål. Blanda i svarta bönor, riven ost, passerade tomater, och enchiladakryddan. Toppa upp med smak genom att addera salt och nymalen svartpeppar.
      5. Sätt ihop enchiladas: fördela röran mellan tortillabröden och rulla ihop. Lägg i ugnsformen och toppa med riven ost.
      6. Grädda i ugnen i ca 20 minuter. Ta sedan ut och toppa med hackad koriander, avokado och sriracha.
      Serveras med fördel med guacamole, salsa, och gräddfil.