use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Våfflor Mildas klassiker

Härligt frasiga våfflor av egen smet passar utmärkt som lyxig brunch, sötare fika eller middag. Glöm inte att hetta upp våffeljärnet ordentligt och smörj med lite Milda flytande Culinesse innan du gräddar våfflorna.
  • 20 minuter
  • Portioner6
recipe image Våfflor Mildas klassiker

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 3 1/2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 1/2 dl vatten
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl Milda flytande Culinesse
  • 2 ägg

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Rör ihop vetemjöl och bakpulver i en bunke.
      2. Vispa ner vatten,mjölk och ägg. Avsluta med att vispa ner Milda flytande Culinesse.
      3. Värm upp våffeljärnet och smörj med lite Milda flytande Culinesse. Grädda våfflorna gyllene och lägg dem på ett galler om de inte ska ätas direkt.
      För extra frasiga våfflor kan du byta ut vanligt vatten mot sodavatten