use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Avokadoglass

Vi älskar avokado i alla former! Men har du testat det i efterrätt? Den här underbart mjuka och goda avokadoglassen är perfekt för sommaren!
  • 20 minuter
  • Portioner4
recipe image Avokadoglass

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 2 avokado
  • 125 g fryst mango
  • 2 bananer
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 2 msk agavesirap
  • 1 dl Milda vaniljvisp

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Vispa Milda vaniljvisp fluffig, gröp ur avokadon och mixa tillsammans med fryst mango, agavesirap, vaniljpulver och banan.
      2. Häll i en form, täck med plastfolie och frys i 3-4 timmar. Låt gärna stå några minuter innan servering.
      3. Dekorera med frukt, nötter eller bär.
      För chokladsmak, blanda i 2 teskedar kakao!