Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kokostoppar mjölkfria

Genom att byta ut vanliga Milda till Mjölkfritt, kan du enkelt få dessa snabba kokostoppar lika goda – men mjölkfria.
  • Tillagning30 minuter
  • Förberedelse
  • Portioner15
recipe image KOKOSTOPPAR mjölkfria

Ingredienser

  • 50 g Milda mjölkfri vegetabiliskt matfett 59 %
  • 2 ägg
  • 1 dl socker
  • 2 dl sötad riven kokos

Näringsvärde

Energy (kcal)1821 kcal
Energy (kJ)7620 kJ
Protein (g)20.4 g
Carbohydrate incl. fibre (g)196.6 g
Carbohydrate excl. fibre (g)187.6 g
Sugar (g)186.6 g
Fibre (g)9.0 g
Fat (g)111.9 g
Saturated fat (g)72.6 g
Unsaturated fat (g)33.1 g
Monounsaturated fat (g)16.9 g
Polyunsaturated fat (g)16.2 g
Trans fat (g)1.9 g
Cholesterol (mg)432 mg
Sodium (mg)997 mg
Salt (g)2.49 g
Vitamin A (IU)2412 IU
Vitamin C (mg)1.4 mg
Calcium (mg)106 mg
Iron (mg)5.92 mg
Potassium (mg)851 mg

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält Milda och låt det svalna.
  2. Blanda samman ägg och socker, vispa inte. Tillsätt kokos och matfett. Låt smeten svälla i ca 10 minuter.
  3. Klicka ut på bakplåtspapper eller välsmorda plåtar. Grädda på 175 grader i mitten av ugnen ca 10-15 minuter.
  4. Låt topparna svalna på plåten.