Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kokostoppar

Genom att byta ut vanliga Milda mat & bak till Mjölkfritt, kan du enkelt få dessa snabba kokostoppar lika goda – men mjölkfria.
  • 30 minuter
  • Portioner15
recipe image Kokostoppar mjölkfria

Ingredienser

  • 50 g Milda Mat & Bak mjölkfri
  • 2 ägg
  • 1 dl socker
  • 200 g sötad riven kokos

Näringsvärde

Energy (kcal)1555 kcal
Energy (kJ)6505 kJ
Protein (g)20.3 g
Carbohydrate incl. fibre (g)196.2 g
Carbohydrate excl. fibre (g)187.2 g
Sugar (g)186.6 g
Fibre (g)9.0 g
Fat (g)82.0 g
Saturated fat (g)66.5 g
Unsaturated fat (g)10.2 g
Monounsaturated fat (g)7.3 g
Polyunsaturated fat (g)3.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)432 mg
Sodium (mg)690 mg
Salt (g)1.72 g
Vitamin A (IU)626 IU
Vitamin C (mg)1.4 mg
Calcium (mg)96 mg
Iron (mg)5.92 mg
Potassium (mg)836 mg

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält Milda Mat & Bak Mjölkfri och låt det svalna.
  2. Blanda samman ägg och socker, vispa inte. Tillsätt kokos och det smälta matfettet. Låt smeten svälla i ca 10 minuter.
  3. Klicka ut på bakplåtspapper eller välsmorda plåtar och forma till toppar. Grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter.
  4. Låt topparna svalna på plåten.