use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Mandelkaka med jordgubbsrippel

Det här är en klassisk bundt cake, en hög och fluffig sockerkaka. Vår kaka har vi ripplat med jordgubbspuré och smaksatt med mandel. Mandelextrakt hittar du i specialbutik eller på nätet.
  • 40 minuter
  • Portioner16
recipe image Mandelkaka med jordgubbsrippel

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 300 g Milda margarin
  • 300 g strösocker
  • 1 tsk mandelextrakt
  • 6 ägg
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 1 1/4 malen sötmandel
  • 1 3/4 dl färska jordgubbar
  • 2 krm rosa hushållsfärg
GLASYR
  • 2 1/2 dl florsocker
  • 3 msk hett vatten
TILL DEKORATION
  • 2 dl färska jordgubbar
  • 1/2 dl mandelspån

      Instruktioner