use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Morotssoppa med ingefära

Gör en riktigt god morotsoppa och blanda i ingefära för att få till en god karakteristisk smak. Servera tillsammans med ett gott, nybakat bröd.
  • 30 minuter
  • Portioner4
recipe image Morotssoppa med ingefära

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 1 tsk Milda culinesse flytande
  • 1 gul lök hackad
  • 1 klyfta vitlök hackad
  • 1 kg morötter, skalade och skurna i mindre bitar
  • 1 l grönsaksbuljongtärning
  • 3 dl Milda mat 15%
  • 1 1/2 tsk salt

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Hetta upp Milda flytande i en stor panna. Lägg i lök, vitlök, och ingefära. Fräs cirka 5 minuter
      2. Lägg i morötter och grönsaksbuljong, och låt koka. Reducera hettan och låt puttra tills morötterna är mjuka, cirka 25 minuter. Rör i Milda långsamt.
      3. Med en blender eller mixerstav, mixa soppan till en mjuk och len konsistens. Addera lite salt och smaka av.
      4. Servera tillsammans med ett gott och färskt bröd
      Vill du att soppan ska ha mer sting? Addera mer riven ingefära och chili tillsammans med löken.