Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Rocky Road Cupcakes
45 minuter
Förberedelse30 minuter
Portioner15
Ingredienser
Rocky Road Cupcakes
125g Milda Mat&Bakmargarin
2,5 dl Milda Gourmet 38 procent
2 ägg
1,5 dl socker
2 tsk vaniljssocker
3dl vetemjöl
0,75 tsk kakaopulver
1 tsk bakpulver
50 g mjölkchoklad
0,5 dl saltade jordnötter
1dl mini marshmallows
Topping
2,5 dl (1 st) Milda visp
200 g (1 st) Crème Bonjour
4 msk florsocker
2 tsk vanilj socker
en droppe rosa karamellfärg
Instruktioner
Rocky Road Cupcakes
Sätt ugnen på 185 grader.
Lägg Milda Mat&Bakmargarin och mjölkchoklad i en kastrull. Smält på låg värme under omrörning. Ställ åt sidan.
Häll i Milda Gourmet 36% i en skål. Tillsätt ägg och socker och vispa till en slät smet.
Blanda alla torra ingredienser och rör ner i smeten,
Hacka mjölkchoklad och nötter i små bitar och blanda i smeten tillsammans med marshmallows.
Fördela smeten i 15 muffinsformar.
Baka i ugnen i cirka 12-15 minuter.
Låt muffinsen svala innan du toppar med frosting.
Topping
Vispa Milda Visp 24% fluffigt
Blanda i färskosten och tillsätt sedan socker och rör om.
Om så önskas, tillsätt en droppe rosa karamellfärg och rör om.
Lägg i frostingen i en spritspåse och pressa ut frostingen på muffinsen
Garnera slutligen med marshmallows, mjölkchoklad och saltade nötter.