Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Rocky Road Cupcakes
45 minuter
Förberedelse30 minuter
Portioner15
Ingredienser
Rocky Road Cupcakes
125g Milda Mat&Bakmargarin
2,5 dl Milda Gourmet 38 procent
2 ägg
1,5 dl socker
2 tsk vaniljssocker
3dl vetemjöl
0,75 tsk kakaopulver
1 tsk bakpulver
50 g mjölkchoklad
0,5 dl saltade jordnötter
1dl mini marshmallows
Topping
2,5 dl (1 st) Milda visp
200 g (1 st) Crème Bonjour
4 msk florsocker
2 tsk vanilj socker
en droppe rosa karamellfärg
Instruktioner
Rocky Road Cupcakes
Sätt ugnen på 185 grader.
Lägg Milda Mat&Bakmargarin och mjölkchoklad i en kastrull. Smält på låg värme under omrörning. Ställ åt sidan.
Häll i Milda Gourmet 36% i en skål. Tillsätt ägg och socker och vispa till en slät smet.
Blanda alla torra ingredienser och rör ner i smeten,
Hacka mjölkchoklad och nötter i små bitar och blanda i smeten tillsammans med marshmallows.
Fördela smeten i 15 muffinsformar.
Baka i ugnen i cirka 12-15 minuter.
Låt muffinsen svala innan du toppar med frosting.
Topping
Vispa Milda Visp 24% fluffigt
Blanda i färskosten och tillsätt sedan socker och rör om.
Om så önskas, tillsätt en droppe rosa karamellfärg och rör om.
Lägg i frostingen i en spritspåse och pressa ut frostingen på muffinsen
Garnera slutligen med marshmallows, mjölkchoklad och saltade nötter.