use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Rocky Road Cupcakes

  • 45 minuter
  • Förberedelse30 minuter
  • Portioner15
recipe image Rocky Road Cupcakes

Ingredienser

Rocky Road Cupcakes
  • 125g Milda Mat&Bakmargarin
  • 2,5 dl Milda Gourmet 38 procent
  • 2 ägg
  • 1,5 dl socker
  • 2 tsk vaniljssocker
  • 3dl vetemjöl
  • 0,75 tsk kakaopulver
  • 1 tsk bakpulver
  • 50 g mjölkchoklad
  • 0,5 dl saltade jordnötter
  • 1dl mini marshmallows
Topping
  • 2,5 dl (1 st) Milda visp
  • 200 g (1 st) Crème Bonjour
  • 4 msk florsocker
  • 2 tsk vanilj socker
  • en droppe rosa karamellfärg

      Instruktioner

      Rocky Road Cupcakes
      1. Sätt ugnen på 185 grader.
      2. Lägg Milda Mat&Bakmargarin och mjölkchoklad i en kastrull. Smält på låg värme under omrörning. Ställ åt sidan.
      3. Häll i Milda Gourmet 36% i en skål. Tillsätt ägg och socker och vispa till en slät smet.
      4. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i smeten,
      5. Hacka mjölkchoklad och nötter i små bitar och blanda i smeten tillsammans med marshmallows.
      6. Fördela smeten i 15 muffinsformar.
      7. Baka i ugnen i cirka 12-15 minuter.
      8. Låt muffinsen svala innan du toppar med frosting.
      Topping
      1. Vispa Milda Visp 24% fluffigt
      2. Blanda i färskosten och tillsätt sedan socker och rör om.
      3. Om så önskas, tillsätt en droppe rosa karamellfärg och rör om.
      4. Lägg i frostingen i en spritspåse och pressa ut frostingen på muffinsen
      5. Garnera slutligen med marshmallows, mjölkchoklad och saltade nötter.