Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Rocky Road Cupcakes

  • 45 minuter
  • Förberedelse30 minuter
  • Portioner15
recipe image Rocky Road Cupcakes

Ingredienser

Rocky Road Cupcakes
  • 125g Milda Mat&Bakmargarin
  • 2,5 dl Milda Gourmet 38 procent
  • 2 ägg
  • 1,5 dl socker
  • 2 tsk vaniljssocker
  • 3dl vetemjöl
  • 0,75 tsk kakaopulver
  • 1 tsk bakpulver
  • 50 g mjölkchoklad
  • 0,5 dl saltade jordnötter
  • 1dl mini marshmallows
Topping
  • 2,5 dl (1 st) Milda visp
  • 200 g (1 st) Crème Bonjour
  • 4 msk florsocker
  • 2 tsk vanilj socker
  • en droppe rosa karamellfärg

      Instruktioner

      Rocky Road Cupcakes
      1. Sätt ugnen på 185 grader.
      2. Lägg Milda Mat&Bakmargarin och mjölkchoklad i en kastrull. Smält på låg värme under omrörning. Ställ åt sidan.
      3. Häll i Milda Gourmet 36% i en skål. Tillsätt ägg och socker och vispa till en slät smet.
      4. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i smeten,
      5. Hacka mjölkchoklad och nötter i små bitar och blanda i smeten tillsammans med marshmallows.
      6. Fördela smeten i 15 muffinsformar.
      7. Baka i ugnen i cirka 12-15 minuter.
      8. Låt muffinsen svala innan du toppar med frosting.
      Topping
      1. Vispa Milda Visp 24% fluffigt
      2. Blanda i färskosten och tillsätt sedan socker och rör om.
      3. Om så önskas, tillsätt en droppe rosa karamellfärg och rör om.
      4. Lägg i frostingen i en spritspåse och pressa ut frostingen på muffinsen
      5. Garnera slutligen med marshmallows, mjölkchoklad och saltade nötter.