use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Sommarcheesecake

Härligt krämig frozen cheesecake som är en perfekt dessert till sommarens många härliga middagsbjudningar! Smidig att baka i förväg och ta fram ett tag innan servering. Garnera med säsongens frukter och bär.
  • Förberedelse4 timme
  • Portioner10
recipe image Sommarcheesecake

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1,5 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 400 g Crème Bonjour Naturell
  • 5 dl (2 frp) Milda Mat & Visp 26%
  • 1 citron rivet skal och saft
  • 15 digestivekex
  • 70 g smält Milda Mat & Bakmargarin

      Instruktioner

      1. Dela äggen i gulor och vitor och lägg i separata bunkar
      2. Vispa äggulor fluffigt med socker och vaniljsocker
      3. Vänd ner Crème Bonjour och rör smeten slät
      4. Lösvispa Milda Mat & Visp 26% och vänd ner tillsammans med rivet citronskal och pressad citronsaft
      5. Vispa äggvitorna riktigt hårt och vänd försiktigt ner i smeten
      6. Mixa digestivekexen med smält Milda mat&bak och tryck ut i en form med löstagbar botten ca 24 cm
      7. Häll smeten ovanpå och bred ut den jämnt
      8. Ställ i frysen minst 4 timmar
      9. Tag ut ett tag innan servering. Dekorera med säsongens bär och rivet citronskal