Ugnspannkaka med grönsaker
Ugnspannkaka är en klassiker i många hushåll. Testa denna något grönare variant med rivna grönsaker. Barnen kommer att älska den!
- Portioner3
Ingredienser
INGREDIENSER
- 3 ägg
- 8 dl mjölk
- 2 msk Crème Bonjour Cuisine Vitlök & Örter
- 1 1/2 tsk salt
- 4 dl vetemjöl
- 2 morötter rivna
- 1 palsternacka riven
- 1/2 dl solroskärnor
- 2 dl keso eller annat valfritt tillbehöreller annat valfritt tillbehör
Instruktioner
TILLAGNING
- Vispa ihop ägg, mjölk, salt och vetemjöl till en slät och klumpfri smet.
- Häll smeten i en smord ugnsform och lägg i lite rårivna grönsaker. Ställ in formen i ugn 225°C och grädda i 25-30 minuter.
- Servera med keso och lite rårivna grönsaker.
Servera med lite lingon och keso.