Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ugnspannkaka med grönsaker

Ugnspannkaka är en klassiker i många hushåll. Testa denna något grönare variant med rivna grönsaker. Barnen kommer att älska den!
  • 40 minuter
  • Portioner3
recipe image Ugnspannkaka med grönsaker

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 3 ägg
  • 8 dl mjölk
  • 2 msk Crème Bonjour Cuisine Vitlök & Örter
  • 1 1/2 tsk salt
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 morötter rivna
  • 1 palsternacka riven
  • 1/2 dl solroskärnor
  • 2 dl keso eller annat valfritt tillbehöreller annat valfritt tillbehör

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och vetemjöl till en slät och klumpfri smet.
      2. Häll smeten i en smord ugnsform och lägg i lite rårivna grönsaker. Ställ in formen i ugn 225°C och grädda i 25-30 minuter.
      3. Servera med keso och lite rårivna grönsaker.
      Servera med lite lingon och keso.