use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ugnspannkaka med grönsaker

Ugnspannkaka är en klassiker i många hushåll. Testa denna något grönare variant med rivna grönsaker. Barnen kommer att älska den!
  • 40 minuter
  • Portioner3
recipe image Ugnspannkaka med grönsaker

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 3 ägg
  • 8 dl mjölk
  • 2 msk Crème Bonjour Cuisine Vitlök & Örter
  • 1 1/2 tsk salt
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 morötter rivna
  • 1 palsternacka riven
  • 1/2 dl solroskärnor
  • 2 dl keso eller annat valfritt tillbehöreller annat valfritt tillbehör

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och vetemjöl till en slät och klumpfri smet.
      2. Häll smeten i en smord ugnsform och lägg i lite rårivna grönsaker. Ställ in formen i ugn 225°C och grädda i 25-30 minuter.
      3. Servera med keso och lite rårivna grönsaker.
      Servera med lite lingon och keso.