use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
För Mildas serie av gräddalternativ har vi en ny förpackning med skruvkork. Milda genomförde ett antal undersökningar med gräddkonsumenter, som visade att de flesta konsumenter föredrar en förpackning med skruvkork på grund av att den är smidig och enkelt att hantera, och minskar matsvinnet så man inte behöver använda allt på en gång.

Fördelar med den nya förpackningen?

  • Enkel att öppna och återförsluta.
  • Enkel att förvara var du vill i kylskåpet.
  • Innehållet tar inte smak från annat i kylskåpet.
  • Mindre matsvinn – du behöver inte använda allt på en gång!
  • Förpackningen är återvinningsbar!

Alla förpackningarna är dessutom FSC-märkta. FSC verkar för ett ansvarsfullt skogsbruk, med hänsyn till sociala, ekonomiska och miljömässiga aspekter. FSC är den enda certifiering av skogsprodukter som är industriberoende och som stöds av WWF.

Hur återvinns Tetra Top®?

Bäst är att återvinna plastkorken som plast, och förpackningen som papper. Om man glömmer det är det ingen fara, då plast och kartong enkelt kan skiljas i processen.

Behövs förpackningen sköljas ur innan den återvinns?

Nej. En förpackning behöver inte sköljas även en kladdig förpackning är välkommen i återvinningen. Uppstår problem med lukt, sköljs förpackningen ur. Ett tips kan vara att skölja ur förpackningen med t ex en skvätt använt diskvatten.