Chokladfrosting

till cupcakes och tårta

8 portioner
15 minuter
Den här goda chokladfrostingen går snabbt att göra och blir en perfekt smaksättare till dina muffins eller tårta.

Ingredienser

85 g Milda Mat och Bak
2 tsk kakao
225 g florsocker
2 tsk mjölk

Ingredienser

1 förp Milda baksmet Choklad

Tillagning

1
Sätt ugnen på 175°.
2
Häll baksmeten i muffinsformarna.
3
Grädda i ugn i 15–20 min.
4
Vispa Milda Mat och Bak, florsocker, mjölk och vaniljsocker med elvisp.
5
Bred eller spritsa ut frostingen och dekorera efter smak.
Blanda chokladsmeten och den klassiska smeten i en   smord långsmal brödform och grädda i ugnen. Vips så har du en tigerkaka!

Milda tipsar

Blanda chokladsmeten och den klassiska smeten i en smord långsmal brödform och grädda i ugnen. Vips så har du en tigerkaka!