Lyxiga cupcakes

med chokladganache

10 Cupcakes
30 minuter
Ingen lämnas oberörd av denna lyxiga chokladbakelse – risken är att den tar slut! Cupcakes med en underbart god salt chokladganache.

Ingredienser

1 st förpackning Mildas färdiga baksmet, klassisk, 500g

Ingredienser

200 g god choklad av fin kvalitet
2 dl Milda Gourmet Mat & Visp 38%
2 msk Chokladströssel till dekoration
1 nypa Havssalt

Tillagning

1
För muffins, baka enligt anvisningarna på baksmetens förpackning. Låt svalna.
2
För chokladganache, lägg chokladen och Mildagrädden i en skål och smält över en kastrull med hett vatten (ett vattenbad). Rör om och kyl sedan ner i kylskåp. Konsistensen ska vara jämn och men krämen ska gå att röra i. Bred över muffinsen och dekorera med chokladströssel och/eller havssalt.
Blanda gärna ner 1 dl grovt hackade valnötter i smeten.

Milda tipsar

Blanda gärna ner 1 dl grovt hackade valnötter i smeten.