Chokladkaka

med mörk choklad

10 Skivor
25 minuter
Det här är ett otroligt enkelt recept på en mörk chokladkaka. Till det här receptet kan du använda Milda Mat & Baks muffinsrecept eller Mildas färdiga baksmet, choklad.

Ingredienser

1 förpackning Mildas färdiga baksmet, choklad, 500g
150 g Mörk choklad med eller utan nötter
1 st 25 cm avlång bakform (smörjd)

Tillagning

1
Läs anvisningarna på förpackningen för gräddningstid. Häll upp smeten i en avlång smörjd bakform.
2
Hacka den mörka chokladen grovt och tryck i smeten på olika ställen.
3
Baka i ugn i cirka 25 minuter. Testa med en sticka. Låt svalna i bakformen i cirka 2 minuter och vänd sedan upp och ner på ett galler. Skär upp kakan i centimeterstora bitar.
Blanda gärna ner 1 dl grovt hackade valnötter i smeten.

Milda tipsar

Blanda gärna ner 1 dl grovt hackade valnötter i smeten.