Spindelcupcakes

Perfekta till Halloween

9 cupcakes
30-40 minuter
Våra förtjusande spindelcupcakes kommer nog inte lyckas skrämma någon under Halloween ... titta bara på ögonen!

Ingredienser

1 förpackning Mildas Färdiga baksmet, choklad eller klassisk, 500g
225 g florsocker
125 g Milda Mat & Bak
10 st chokladkex, t.ex. Oreokakor
20 st "godisögon” (finns i bak- och hobbybutiker
1 tsk Chokladsås, t.ex. O’hoj

Tillagning

1
Baka muffinsen enligt förpackningens instruktioner. Låt svalna.
2
Blanda Milda Mat & Bak, florsocker, och mjölk (gärna med elvisp) tills det blir en smidig frosting och spritsa över muffinsen. tnet
3
Toppa med delade kakor (på längden) och använd sedan chokladsåsen för att måla ”spindelben”, 4 på varje sida.
4
Använd lite av chokladsåsen för att sätta dit ögonen.
Blanda gärna ner 1 dl grovt hackade valnötter i smeten.

Milda tipsar

Blanda gärna ner 1 dl grovt hackade valnötter i smeten.