Den här mustiga kycklinggrytan för härlig smak av senap och dragon. Tillsammans med vitt vin får den en mer vuxen smak. Vi gillar den speciellt mycket på hösten!
Ingredienser
1 msk | Milda Kockens val |
1 st | finhackad schalottenlök |
2 st | pressade vitlöksklyftor |
400 g | strimlad kycklingfilé |
150 g | champinjoner |
2 msk | Slotts Skånsk senap |
5 dl | Milda Mat 15% |
1 dl | vitt vin |
3 msk | Knorr Kycklingfond |
1 kruka | färsk dragon, hackad |
0.5 msk | vitvinsvinäger |
svartpeppar |
Ingredienser
4 portioner | kokt ris |
Tillagning
1
Värm Milda Kockens val i en stekpanna. Bryn lök och vitlök i ett par minuter, tillsätt sedan kyckling och champinjoner.
2
Tillsätt senap, Milda Mat 15 %, vitt vin och Knorr kycklingfond.
3
Låt allt sjuda i ca 10 minuter.
4
Tillsätt färsk dragon och smaka av med vitvinsvinäger och peppar.
5
Servera med kokt ris.
