use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kycklinggryta med senap och dragon

Den här mustiga kycklinggrytan för härlig smak av senap och dragon. Tillsammans med vitt vin får den en mer vuxen smak. Vi gillar den speciellt mycket på hösten!
  • 25 minuter
  • Portioner4
recipe image Kycklinggryta med senap och dragon

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 1 msk Milda Kockens val
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 2 pressade vitlök klyftor
  • 400 g strimlad kycklingfilé
  • 150 g champinjoner
  • 2 msk senap
  • 5 dl Milda Mat 15%
  • 1 dl vitt vin
  • 3 msk kyckling fond
  • 1 krukaa hackad färsk dragon
  • 1/2 msk vitvinsvinäger
  • malen svartpeppar

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Värm Milda Kockens val i en stekpanna. Bryn lök och vitlök i ett par minuter, tillsätt sedan kyckling och champinjoner.
      2. Tillsätt senap, Milda Mat 15 %, vitt vin och kycklingfond.
      3. Låt allt sjuda i ca 10 minuter.
      4. Tillsätt färsk dragon och smaka av med vitvinsvinäger och peppar.
      5. Servera med kokt ris.
      Använd det ris du tycker bäst om – vanligt, fullkorn eller råris.