use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Broccolipaj med fetaost och soltorkad tomat

En god broccolipaj med fetaost och soltorkad tomat, en fantastiskt god vegetarisk paj till alla tillfällen.
  • 1 timme
  • Portioner6
recipe image Broccolipaj med fetaost och soltorkad tomat

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 100 g Milda mat & bak
  • 2 msk vatten
FYLLNING
  • 2 ägg
  • 2 dl Milda Mat 15 %
  • 10 färska broccolibuketter, små
  • 2 dl tärnad fetaost
  • 1 dl soltorkade tomater

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Sätt ugnen på 225 grader.
      2. Hacka samman Milda och mjöl till en smulig massa, eller mixa i en matberedare. Tillsätt vatten och blanda snabbt ihop till en deg.
      3. Tryck ut degen i en form med löstagbar botten 24 cm, och ställ den i kylen i en halvtimme. Förgrädda i cirka 10 minuter. Låt svalna något.
      4. Vispa ihop ägg och Mildagrädden. Smaka av med vitpeppar.
      5. Placera boccoli, fetaost och soltorkade tomater i pajskalet.
      6. Häll i äggstanningen. Grädda ca 40 minuter.
      Servera med en god sallad.