use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Chokladsås till glass

Recept på en enkel och god chokladsås till glass eller andra efterrätter! Passar till allt och alla.
  • 10 minuter
  • Portioner4
recipe image Chokladsås till glass

Ingredienser

INGREDIENSER
  • 2 msk Milda Culinesse eller Milda mat och bak
  • 3 msk kakao
  • 2 1/2 socker
  • 1 dl Milda mat & visp 26%

      Instruktioner

      TILLAGNING
      1. Värm Milda i en kastrull.
      2. Blanda i resterande ingredienser och låt värmas upp under omrörning.
      3. Ta av plattan precis när det börjar koka. Servera med glass och dina favorittillbehör!
      Toppa chokladsåsen med lite havssalt för det där lilla extra.