Enchiladas

Vegetariska

4 portioner
30 minuter
Den här vegetariska enchiladan kommer garanterat att konkurrera med fredagstacosen framöver.

Ingredienser

500 g passerade tomater
1 förp kryddmix enchiladas
1 dl röd lök, hackad
1 st röd paprika, hackad
1 st broccolibukett
1 tsk kummin
0.25 tsk kanel
500 g babyspenat
1 burk svarta bönor
2 dl riven ost
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
8 st tortillabröd
Créme Bonjour vitlök & örter
Hackad koriander
Avokado
Sriracha

Tillagning

1
Värm upp ugnen till 200 grader. Milda Mat & Bak en form med Milda.
2
I en stekpanna, värm upp Milda. När det slutar bubbla, lägg i lök och lite salt. Rör ofta och stek tills löken är mjuk. Addera broccoli och paprika. Dra ner värmen och låt puttra i några minuter, rör om.
3
Lägg i kummin och kanel i pannan och rör om ordentligt. Lägg i spenat, lite åt gången, och rör om tills det minskar i storlek.
4
Ta av stekpannan från värmen och häll över i en skål. Blanda i svarta bönor, riven ost, passerade tomater, och enchiladakryddan. Toppa upp med smak genom att addera salt och nymalen svartpeppar.
5
Sätt ihop enchiladas: fördela röran mellan tortillabröden och rulla ihop. Lägg i ugnsformen och toppa med riven ost.
6
Grädda i ugn i cirka 20 minuter. Ta ut och servera.
Serveras med fördel med guacamole, salsa, och gräddfil.

Milda tipsar

Serveras med fördel med guacamole, salsa, och gräddfil.