Kokostoppar

Mjölkfria

15 Kokostoppar
25 minuter
Genom att byta ut vanliga Milda till Mjölkfritt, kan du enkelt få dessa snabba kokostoppar lika goda – men mjölkfria.

Ingredienser

50 g Milda mat & bak mjölkfri
2 st ägg
1 dl socker
2 dl kokos, riven

Tillagning

1
Sätt ugnen på 175 grader. Smält Milda och låt det svalna.
2
Blanda samman ägg och socker, vispa inte. Tillsätt kokos och matfett. Låt smeten svälla i ca 10 minuter.
3
Klicka ut på bakplåtspapper eller välsmorda plåtar. Grädda på 175 grader i mitten av ugnen ca 10-15 minuter.
4
Låt topparna svalna på plåten.
Har du mörk choklad hemma? Smält gärna och doppa kokostopparna i för extra smarrighet!

Milda tipsar

Har du mörk choklad hemma? Smält gärna och doppa kokostopparna i för extra smarrighet!