Chokladsås till glass
Recept på en enkel och god chokladsås till glass eller andra efterrätter! Passar till allt och alla.
Tillagning10 minuter
Portioner4

Ingredienser
- 2 msk Milda Culinesse eller Milda mat och bak
- 3 msk kakao
- 2 1/2 socker
- 1 dl Milda mat & visp 26%
Näringsvärde
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Instruktioner
- Värm Milda i en kastrull.
- Blanda i resterande ingredienser och låt värmas upp under omrörning.
- Ta av plattan precis när det börjar koka. Servera med glass och dina favorittillbehör!
Toppa chokladsåsen med lite havssalt för det där lilla extra.