Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Chokladsås till glass

Recept på en enkel och god chokladsås till glass eller andra efterrätter! Passar till allt och alla.
  • Tillagning10 minuter
  • Förberedelse
  • Portioner4
recipe image CHOKLADSÅS till glass

Ingredienser

  • 2 msk Milda Culinesse eller Milda mat och bak
  • 3 msk kakao
  • 2 1/2 socker
  • 1 dl Milda mat & visp 26%

Näringsvärde

Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Instruktioner

  1. Värm Milda i en kastrull.
  2. Blanda i resterande ingredienser och låt värmas upp under omrörning.
  3. Ta av plattan precis när det börjar koka. Servera med glass och dina favorittillbehör!
Toppa chokladsåsen med lite havssalt för det där lilla extra.